Wednesday, April 9

Cand a fi penal e deja prea penal....

...sau cum NME a lansat o barfa de zile mari care pune la colt orice ar zice vreodata Simona Senzual pe Acasa. Cred ca o stiti pe Peaches Geldof... daca dati un search pe wiki, va zice ca e 'British socialite and occasional broadcaster' ...ah, si fata lui SIR Bob Geldof. Sau cum a zis Bican 'nu e asta ala care a cantat in Boomtown Rats si pe urma s-a basit?'. Ba ala... care daca ar avea mai mult creier, in loc sa organizaze Live Aiduri (unde vine Doherty,Peaches se da la el, el o ciupeste pe Peaches de cur si tot ea se plange), ar putea sa cumpere o tara de prin Africa si sa o transforme in US of A part 2. In fine, nu asta era the whole point. Ci Peaches. Caci Peaches este o fiinta cu adevarat remarcabila. O cheama si Honeyblossom, daca nu stiati. Iese numai cu rock dudes. Donny Tourette (the second greatest punker in the world, after Johnny Borrell), cu Joe Lean, cu unu de la Ox.Eagle.Lion.Man.... Acum e cu Faris Rotter. Dar ziceam de NME. Care zice ca nu mai e cu Faz. Ci cu vocalul/chitaristul de la Tiny Masters Of Today. Ivan il cheama pe al nostru baiat. Pre-puber. Caci aici e tot schepsisu (asa s-o scrie?). E nascut in 94. In urma unui calcul simplu... pen and paper pentru cei care au avut probleme cu matematica... are 14 ani. Peaches are 19. ooooooo...

Vb unuia pe forumul Horrors. 'I thought you'd all be exceedingly happy that she found someone of the same maturity level'... desi cred ca pustu' o depaseste pe Peaches la partea cu maturity level.

Si daca tot zic eu de Tiny Master Of Today, alfati ca's 2 frati, Ivan si Ada (14 si 11 ani), din Brooklyn (c'est la merde, ca!) si fac muzica (suprinzator!) buna. Bowie a zis ca's genii. Karen O si Kimya Dawson au colaborat cu ei. Au chiar un cantecel anti-Bush (unde sunt mascatii romani sa puna bata pe ei?) scris pe vremea cand Ada avea 8,9 ani... Ce faceam noi la 8 ani? Unii ne jucam cu **** in tarana si ni se parea ceva GENIAL! Eu stiu ca ascultam de bunica-mea, aveam parul prins in codite impletite si invatam tot ce trebuia pentru scoala. Si ma jucam cu papusile Barbie aduse de mama din Franta. Dormeam cu ele. Le dadeam nume. Cred ca visam si la un ponei. Sigur visam la casa aia Barbie. Sa ma gandesc macar ca as putea face ce fac Ivan si Ada...NEVER!

TMOT - Bushy
TMOT - Hologram World (feat Karen O)
TMOT - Trendsetter ( feat Kimya Dawson)



Ca o incheiere (plina de simbolistica and deep meaning and shit).... daca ma gandesc mai bine, i too would date this kid... chiar daca am 20 de ani si el 14. De cand e varsta o problema? eeee...

2 comments:

MoniQue said...

Peaches asta,fata desteapta!Never liked her...reprezinta perfect categoria fetelor-de-rockeri-fotomodele-de-la-12-ani-gazde-la-petreceri-cu-meniu-compus-din-beutura-si-crack 'nd all that.Considering this,nu m-ar mira sa fie cu wittle Ivan! ^_^ blah,nu stiam ca pedofilia e la moda..

Nancy said...

o chestie care m-a amuzat... topicul de pe forumul horrors unde se discuta aceasta barfa... nu ca a fost inchis, a fost chiar sters... dar vai, can u spell 'pissed off faris'?

ah, si desi peaches nu e my cup of tea, imi plac some of her outfits lately... surprinzator...