Saturday, February 9

Of moons, birds and monsters

MGMT vin din Brooklyn si pe alocuri amintesc de Bowie, pe alocuri de Flaming Lips si pe alocuri ma fac sa imi zic 'Asta suna a Bowie... Ba nu, a Flaming Lips... ba nu, Bowie... ba nu, Flaming Lips... Ba, cu ce dracului seamana?'... Anyways,cica au a bunch of prog-rock/space-rock/disco/electronic/britpop/shoegaze influences. Idea e ca they do make lovely anthems si, cam ca in shoegaze, vocea e efemera si se pierde uneori in instrumental. Albumul de debut l-au lansat prin octombrie anul trecut dar doar in format digital si de abia luna trecuta si pe suport... 'Weekend Wars' e melodia aia dupa care imi doresc sa mai ascult nitel Bowie pe repeat... If I'm wrong, forgive me..

MGMT - Weekend Wars



Pe Foals ii iubesc si pentru nebunia de 'Hummer' dar si pentru the imagery of Yannis (the lead, that is) dancing on Bubba Sparxxx's 'Ugly' (asta se intampla la Never Mind The Buzzcocks.. priceless moment). Cand i-am dat si domnului Bican sa asculte, he said 'ne place pentru ca se vrea experimental'... Don'soara Nancy a completat 'and because we can dance to it like an 80s bitch'. Acum, dupa cateva zile de injurat netu' fiindca mergea downloadu cu 999kb/s, am facut rost de debut... All heil... Si, guess what, they truly are a bunch of 80s bitches... Melodia de incheiere, Tron (is a nice movie), confirma acest fapt prin titlu alone... ( a se vedea wikiu'.... plus cam any of Noel Fielding's live routines when he mentions he's an 80s bitch, like Tron)

Foals - Tron (in a nice movie)



In alta ordine de idei si probabil complet irelevant... pentru cei ce nu stiau deja, Moby+NMTB = WIN!... here's why (the part with Moby wearing a sombrero is a classic... ca sa ii parafrazez pe Mighty Boosh... It's impossible to be unhappy in a sombrero)

*note to self: mama, de cand n-am mai scris properly bout a band pe blogu asta

No comments: